Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

sm 2019 01

U organizaciji Savjeta mladih Grada Varaždina i Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske u Varaždinu se od petka, 23. kolovoza 2019.g., do nedjelje, 25. kolovoza, održao 5. Kongres savjeta mladih Republike Hrvatske na kojem je sudjelovala predsjednica Savjeta mladih Općine Andrijaševci, Adela Dekanić, i dvije članice Savjeta, Erika Vincetić i Lea Levaković. Kongres se održao pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, a partneri projekta bili su Grad Varaždin i Varaždinska županija.

Već prvog dana Kongresa, koji je okupio preko 60 članova savjeta mladih iz raznih dijelova Hrvatske, organizirana je edukativna radionica pod nazivom "Utjecaj savjeta mladih na strukturirani dijalog u lokalnoj zajednici", koja je za cilj imala poboljšati i unaprijediti rad članova savjeta mladih u svojim lokalnim zajednicama.

Drugog dana Kongresa, u poslijepodnevnim satima, održana je sjednica predsjedništva Koordinacije savjeta mladih RH, na kojoj su naše tri prisutne članice primljene u rad i djelovanje Koordinacije, s ciljem promicanja i unaprjeđenja života mladih osoba s područja RH. 

Središnji dio Kongresa bila je panel rasprava „Budućnost obrazovanja u Hrvatskoj“ koja se održala u subotu, u punoj Skupštinskoj dvorani Županijske palače Varaždinske županije. Moderator panel rasprave bio je Leon Žganec-Brajša, dok su gosti na panelu bili prof. dr. sc. Blaženka Divjak, ministrica znanosti i obrazovanja; Tomislav Paljak, zamjenik župana Varaždinske županije; dr. sc. Ivan Čehok, gradonačelnik grada Varaždina, izv. prof. dr.sc. Krešimir Buntak, Sveučilište Sjever – pročelnik Odjela za logistiku i održivu mobilnost; izv. prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, novoizabrana dekanica Fakulteta organizacije i informatike; Sanja Ostroški, direktorica Regionalnog ureda Varaždin – Hrvatska udruga poslodavaca i Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.

Završetkom panel rasprave završen je i 5. Kongres savjeta mladih RH. 

Osim radnog dijela Kongresa, sudionici su imali priliku posjetiti i 21. Špancirfest te upoznati Grad Varaždin, a Varaždin su napustili puni pozitivnih dojmova i dobrih emocija.

Predsjednica Savjeta mladih Općine Andrijaševci

Adela Dekanić, mag.edu.phil., mag.paed. 

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00