Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

edu1Dana 24. travnja 2021. godine u vijećnici Općine Andrijaševci održana je edukacija o turističkim potencijalima Općine Andrijaševci i rijeke Bosut. Svrha edukacije je da se svi pružatelji usluge u turizmu upoznaju i prepoznaju potencijale kojima mogu privući posjetitelje.

Edukatori koji su sudjelovali su mr.sc. Lidija Martinkovcić vlasnica turističke agencije Maximilian Tours, tehnički organizator i idejni začetnik, voditeljica prodaje u Parku prirode Kopački rit Varja Guttert, dr.sc. Ivana Ivančić direktorica 2i premium breand d.o.o. i mag. miseol. Mirna Lombarović.

Edukaciju je započela sa predavanjem dr. sc. Ivana Ivančić koja je održala predavanje na temu Zašto je osobni brend važan za brendiranje destinacije te upoznala polaznike kako prepoznati emocije i mogućnosti koje im se nude.

Mirna Lombarović, mag. museol. održala je predavanje pod nazivom Baština kao ekonomski izvor i kulturni potencijal te polaznicima ukazala koje su mogućnosti i potencijali baštine te kako se ona može iskoristiti u turističke svrhe.

Voditeljica prodaje u Parku prirode Kopački rit Varja Guttert je polaznicima na konkretnom primjeru prikazala kako prirodna baština, flora i fauna mogu poslužiti kao resursi u turizmu.
Predavanje je održala i mr.sc. Lidija Martinković na temu Unakrsne prodaje turističkih usluga putem turističkih paket aranžmana s noćenjem ili bez noćenja na primjeru Općine Andrijaševci uz vožnju brodom i biciklizma.

Nakon predavanje uslijedila je vožnja turističkom brodicom po rijeci Bosut gdje su polaznici imali prilike upoznati se sa našom općinom iz sasvim jedne nove perspektive.
Ovu edukaciju pohađalo je 23 polaznika koji su na kraju predavanja dobili i potvrdu o sudjelovanju te ponijeli lijepe utiske iz Općine Andrijaševci.

Općina Andrijaševci je na vrijeme prepoznala prirodnu i kulturnu baštinu koju ima, a ovom edukacijom smo željeli potaknuti polaznike da razmišljaju u istom smjeru te da svi zajedno napravimo jednu lijepu turističku priču.

edu2

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00