Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

Neodgovorni skrbnici koji ne izvršavaju svoje zakonske odredbe stvaraju time problem cijeloj zajednici jer se psi koji nisu mikročipirani vrlo često napuštaju i završavaju na ulici zbog čega na području Općine Andrijaševci postoji veliki broj pasa lutalica.

Kako bi se zaštitili ljudi i životinje te u konačnici znatno smanjila sredstva koja je potrebno izdvajati za zbrinjavanje, kastraciju, oglašavanje i udomljavanje životinja zbog onih koji su napustili nemikročipirane pse moramo se pozvati na odgovornost obaveznog mikročipiranja.

Stupanjem na snagu Zakona o zaštiti životinja („NN“ 102/17, 32/19), jedinice lokalne samouprave dužne su provoditi nadzor obveznog mikročipiranja pasa.

Kontrolu obveznog mikročipiranja pasa provode komunalni redari te će sukladno zakonskim ovlastima komunalni redar izlaziti na teren i obavljati kontrolu mikročipiranja pasa.

Vlasnici pasa dužni su komunalnim redarima dopustiti provjeru obavljenog mikročipiranja, a za one koji nisu ispunili svoju zakonsku obvezu i nisu mikročipirali pse propisane su novčane kazne koje iznose do 6.000 kn.

Stoga ovom prilikom pozivamo sve vlasnike/skrbnike pasa na području Općine Andrijaševci koji još uvijek nisu izvršili zakonsku obvezu mikročipiranja da to žurno učine u najbližoj veterinarskoj ambulanti, kako bi odgovornim skrbništvom zaštitili svoje kućne ljubimce i izbjegli propisane novčane kazne koje su višestruko više od troškova mikročipiranja.

Podsjećamo da Općina Andrijaševci sufinancira mikročipiranje svih pasa na području Općine u 2021. godini u iznosu od 50% ukupnog troška.

Prilozi:
Download this file (Mikročipiranje.pdf)Mikročipiranje.pdf98 kB25-01-21

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00