Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

opcina logoOpćina Andrijaševci krajem mjeseca ožujka tekuće godine prijavila se na javni poziv Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku po Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima s Potprojektom Dječji vrtić-Rekonstrukcija (dogradnja).

Kako se u zadnjih nekoliko godina ukazala potreba za povećanjem kapaciteta Dječje igraonice „Maki“ Općina Andrijaševci kao vlasnik objekta pristupila je izradi projektne dokumentacije za projekt dogradnje, odnosno rekonstrukcije iste kako bi mješanima, poglavito mladim obiteljima s djecom predškolske dobi omogućila dostupnost ove vrste usluge uz kvalitetniji sadržaj osnivanjem dječjeg vrtića.

Temeljem Odluke o raspodijeli sredstava namijenjenih sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Općini Andrijaševci odobrena su sredstva za rekonstrukciju (dogradnju) Dječje igraonice „Maki“ u iznosu od 1.390.094,00 kn. Preostali iznos projekta vrijednog 2.653.459,85 kn financirati će Općina Andrijaševci.

U mjesecu rujnu tekuće godine očekuje se završetak postupka javne nabave na navedenom projektu nakon čega će se pristupiti izvođenju radova na rekonstrukciji (dogradnji) zgrade dječje igraonice „Maki“, odnosno zgradi budućeg dječjeg vrtića.

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00