Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

Sa željom solidarnog dijeljenja tereta plaćanja prijevoza učenika za školsku godinu 2022.-2023. Vukovarsko–srijemska županija dogovorila je i uskladila s jedinicama lokalne samouprave način i uvjete sufinanciranja troškova javnog prijevoza učenika srednjih škola s područja Vukovarsko–srijemske županije.

Učenicima koji su u školskoj godini 2022./2023. upisali i redovito pohađaju srednju školu te ostvaruju pravo na sufinanciranje 75% troškova autobusnog prijevoza, a za što sredstva osigurava Ministarstvo znanosti i  obrazovanja temeljem Odluke Vlade („Narodne novine“ broj 101/22) preostali iznos troškova osigurat će se na način da dio troškova u iznosu od 110,00 kn (mjesečno po učeniku) snosi roditelj/skrbnik učenika, a preostali dio troškova dijele Vukovarsko-srijemska županija i jedinice lokalne samouprave u jednakim iznosima.

Učenicima koji su u školskoj godini 2022./2023. upisali i redovito pohađaju srednju školu, sufinancirati će se troškovi javnog prijevoza željeznicom na načina da 75% troškova javnog prijevoza osigurava Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a 25% troškova dijele Vukovarsko-srijemska županija i jedinice lokalne samouprave u jednakim iznosima.

Za učenike koji su članovi kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade ili pomoći za uzdržavanje sukladno propisu kojim se uređuje područje socijalne skrbi, troškove prijevoza u 100% iznosu osigurava Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00