Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

Općina Andrijaševci pokrenula je izradu Plana razvoja Općine Andrijaševci za razdoblje od 2022. do 2028. godine. Svrha izrade Plana razvoja je pridonijeti uspješnom i učinkovitom upravljanju razvojem Općine.

Glavni cilj Plana razvoja je pružiti strateški okvir i program s utvrđenom vizijom, strateškim ciljevima, prioritetima, mjerama za konkretne razvojne projekte i aktivnosti, mehanizmima provedbe i načinima praćenja njihove provedbe.

Ako želite pridonijeti kvaliteti budućeg života stanovnika naše Općine, pozivamo Vas da do 27. rujna 2021. izdvojite 5 minuta i ispunite      1329836446 tabletteAnketni upitnik (poveznica https://forms.gle/4aWvP7hdv61QjK1S7)..

Za izradu Plana razvoja ključan je doprinos svih zainteresiranih strana iz javnog, civilnog i gospodarskog sektora. Zbog toga nam je bitno da izrazite svoje mišljenje i planove o budućem razvoju naše Općine. Ovo je Vaša prilika da svoje razvojne ideje uključite u zajedničku strategiju, kako bismo ih mogli financirati iz lokalnih i nacionalnih sredstava, kao i sredstava Europske unije koja su nam na raspolaganju.

Svoje prijedloge, stavove, mišljenja ili razvojne projekate koji se planiraju ili predlažu za provedbu do kraja programskog razdoblja 2022.-2028.godine, a koji će svojim sadržajem doprinijeti provedbi Plana razvoja, možete poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 27. rujna 2021.

S pitanjima i prijedlozima možete nam se svakodnevno obratiti i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: 032 225-400 .

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00