Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalno društvo

KOMUNALNO R A

Rekonstrukcija (dogradnja) dječjeg vrtića

ulica s radica

Sunčani krovovi

sun krov baner

Izgradnja dječjeg igrališta

izgradnja dj igr

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

sretan uskrs

Poštovani mještani Rokovaca i Andrijaševaca !

Nisam Vam se javno obraćao od početka ove ugroze virusom COVID -19 jer u našoj općini stožer civilne zaštite na čelu s mojim zamjenikom Antom Rajkovićem funkcionira besprijekorno. Na sreću do sada nismo imali oboljelih, a svi koji su  imali obavezu izolacije ispoštovali su zadana pravila.

Svima koji se ponašaju odgovorno od srca HVALA, to je razlog zbog kojeg još nismo na listi mjesta sa oboljelim osobama. Ipak jedan broj naših mještana se ne ponaša u skladu sa preporukama državnog i županijskog,  a time analogno i općinskog stožera, čime direktno ugrožavaju svoje najbliže, obitelj,prijatelje, susjede.

Ovim putem još jednom apeliram na Vas; Izbjegavajte velika okupljanja, ako ste već u komunikaciji s više ljudi držite se uputa o socijalnoj distanci, koristite sredstva dezinfekcije, izbjegavajte nepotrebne odlaske na javna mjesta i u trgovine kao i odlaske u mjesta u okruženju  , pogotovo gdje ima oboljelih. Posebno apeliram da u ovom teškom vremenu ne objavljujete i ne širite lažne informacije pogotovo putem različitih mreža  jer nam one mogu i te kako naštetiti. Čuvajte sebe i sve oko sebe, budite strpljivi, kao sve drugo i ovo zlo  mora proći. Posebno Vas molim da vodite računa o starijim osobama u svom okruženju koje žive same te da nas upozorite na slučajeve u kojima je potrebna pomoć.

Uz mjere koje se poduzimaju na državnoj razini kako bi se olakšao život hrvatskim građanima, na stranici Općine Andrijaševci možete pratiti i sve mjere koje općina poduzima kako bi pomogla svojim mještanima. S protokom vremena poduzet ćemo  i druge korake, ovisno o dužini trajanja krize.

Unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazimo, uz vjeru u Boga i ljubav prema bližnjima USKRS nam donosi novu nadu u bolje, iskrenije i poštenije sutra.

Vama i Vašim obiteljima od sveg srca u svoje ime , u ime svoga zamjenika , predsjednika i članova Općinskog vijeća Općine Andrijaševci želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS.
Ne zaboravite da je Uskrs osim vjerskog i državni blagdan i da smo za blagdane, a pogotovo u teškim vremenima uvijek isticali hrvatski barjak.
Učinimo to i sutra!!!

Vaš načelnik,
Damir Dekanić

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00