Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

budiaktivna footer

Temeljem provedenog postupka javne nabave za nabavu kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike u okviru projekta BUDI AKTIVNA koji se provodi za ukupno 80 krajnjih korisnika na području općine Andrijaševci kao odabrani ponuditelj  i isporučitelj navedene robe odabrana je tvrtka INDOR d.o.o. iz Zagreba s kojom je sklopljen okvirni sporazum  na 24 mjeseca.

Podjela prvih paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike započela je s danom 4.lipnja 2018. godine u prostorijama velike vijećnice Općine Andrijaševci u Rokovcima.

Odabrani isporučitelj je dostavio mjesečne pakete kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike na području općine Andrijaševci za mjesec listopad 2018. godine.

Dana 12. listopada 2018. godine organiziran je sastanak administratora i voditelja Projekta Budi aktivna sa zaposlenim ženama vezano uz tijek samog projekta, odnosno radi prikupljanja informacija s terena oko suradnje krajnjih korisnika i zaposlenih žena, te vezano uz informiranje zaposlenih žena oko organiziranja predstojećeg programa obrazovanja i osposobljavanja zaposlenih žena predviđenog u sklopu provedbe projekta.

Nakon završenog radnog sastanka organizirana podjela mjesečnih paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike za mjesec listopad 2018. godine.

Tijekom svih 24 mjeseca trajanja projekta BUDI AKTIVNA krajnjim korisnicima biti će dostavljani paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike, a kako bi se i na taj način ostvarila potpora i podrška krajnjim korisnicima.

Nabava kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za krajnje korisnike financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a u okviru projekta BUDI AKTIVNA.

budiaktivna 12 10 18

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00