Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

budiaktivna2 uvjerenja

U prostorijama Općine Andrijaševci u Rokovcima dana 12.05.2021. godine u 9 sati je održana podjela Svjedodžbi o znanju stranog jezika ženama zaposlenim na 12 mjeseci u Općini Andrijaševci,  a u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u sklopu projekta „BUDI AKTIVNA II“. U okviru ovog Poziva za 10 od ukupno 20 žena se pored pružanja podrške krajnjim korisnicima osiguralo i dodatno obrazovanje te stjecanje javne isprave po završetku obrazovanja.

Za razliku od prethodne faze projekta u kojoj  se većina žena obrazovala za njegovateljice, ovog puta odlučile su se za ipak nešto izazovnije, odnosno učenje njemačkog jezika – A1 razina. Nakon 100 sati provedenih na nastavi postale su ponosne vlasnice svjedodžbi, stekle još više samopouzdanja te dokazale kako se rad i trud isplati. Valja napomenuti kako su pored nastave vodile brigu o svojim krajnjim korisnicima te im pružale podršku kroz razgovor, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora te na druge načine predviđene ovim Pozivom.

Općina Andrijaševci je za izvršitelja usluga obrazovanja odabrala Učilište Modus – ustanovu za obrazovanje odraslih iz Vinkovaca, koja je svojim polaznicama osigurala javnu ispravu o stečenom znanju, odnosno Svjedodžbu o završenom znanju stranog jezika.  Zamjenik načelnika osobno ih je uručio polaznicama uz prigodnu čestitku.

Završetkom programa obrazovanja po vlastitom izboru 10 sudionica projekta „BUDI AKTIVNA II“ steklo je znanje i vještine koje će im omogućiti bolju konkurentnost na tržištu rada, ali i mogućnost samozapošljavanja.

Podsjetimo, obrazovanje polaznica tečaja njemačkog jezika u sklopu projekta „BUDI AKTIVNA II“ sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

budiaktivna2 uvjerenja2

Prilozi:
Download this file (12_05_21_Podjela uvjerenja.pdf)12_05_21_Podjela uvjerenja.pdf434 kB19-05-21

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00