Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija (dogradnja) dječjeg vrtića

ulica s radica

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

budiaktivna2 zk

Dana 29.12.2021. godine u 14 sati održana je završna konferencija projekta Budi aktivna II koji provodi Općina Andrijaševci zapošljavanjem 20 žena, pripadnica ciljne skupine, a u svrhu pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Nakon 12 mjeseci vrijednog rada, oprostili smo se sa zaposlenim ženama u nadi da ovo nije kraj našeg druženja te da bi se projekt nastavio dalje u budućnosti.

Zaposlene žene pružale su potporu i podršku svaka prema 6 korisnika, što je ukupno 120 korisnika s područja općine. Pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, brizi o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u ostvarivanju prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške kroz razgovore i druženje te pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima neke su od aktivnosti koje su zaposlenim ženama bile u opisu posla. Važno je istaknuti kako su žene pored svakodnevnih obaveza prema svojim korisnicima jednom mjesečno dostavljale im pakete higijenskih potrepština.

Također, 10 od njih obrazovalo se u sklopu projekta u svrhu stjecanja znanja i vještina koja će im omogućiti bolju konkurentnost na tržištu rada ali i mogućnost samozapošljavanja.

Rezultati projekta „Budi aktivna II“ očituju se u osnaživanju i unaprjeđenju radnog potencijala 20 žena kroz zapošljavanje u svrhu potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju te stjecanjem vrijednog iskustva koji će utjecati na njihovo veće samopouzdanje, osjećaj korisnosti i bolju motivaciju za traženjem posla. Stoga, po završetku radnog odnosa, njihova zapošljivost bit će povećana, a samim time i mogućnost za ostanak na tržištu rada. Budući su žene i prije sudjelovale na ovakvim programima/projektima, postoji interes za njihovim uključivanjem i u budućim projektima.

Prilozi:
Download this file (29_12_21_Završna konferencija.pdf)29_12_21_Završna konferencija.pdf199 kB31-12-21

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00