Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

 

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: www.andrijasevci.hr

Zadnje vijesti

PROJEKT „BUDI AKTIVNA“
radni sastanak sa odabranim ženama i podjela promidžbenih materijala

budiaktivna head

 

U prostorijama velike vijećnice Općine Andrijaševci u Rokovcima dana 21.5.2018. godine održan je radni sastanak sa 20 žena zaposlenih u provedbi projekt BUDI AKTIVNA.
Na radnom sastanku željelo se informirati sudionike radnog sastanka o tijeku provedbe projekta BUDI AKTIVNA kao i o informacijama s terena odnosno o suradnji zaposlenih žena i krajnjih korisnika.
Zaključak samog radnog sastanka je bio taj kako projekt BUDI AKTIVNA ide svojim tijekom kako je planirano, a od krajnjih korisnika i zaposlenih žena u okviru projekta BUDI AKTIVNA dobile su se pozitivne reakcije i komentari.

Nakon završetka radnog sastanka svakoj od zaposlenih žena u provedbi projekta BUDI AKTIVNA dodijeljeni su na korištenje promidžbeni materijali nabavljeni u sklopu projekta BUDI AKTIVNA (promidžbene majice, jakne, kabanice, kišobrani, rokovnici, kemijske olovke, letci, ruksaci i ostalo),
a sve u svrhu promidžbe i vidljivosti navedenog projekta.

Nabava promidžbenih materijala financirana je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a u okviru projekta BUDI AKTIVNA.

budiaktivna promidzbeni mat

 

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00