Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

pj staze rokovci

Općina Andrijaševci prijavila se na natječaj raspisan od strane LAG Bosutski niz po Programu ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. za provedbu tipa operacije TO 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ s projektom „UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA K. Č. BR. 331 K.O. ROKOVCI“ kojim projektom se namjerava na mjesnom groblju u Rokovcima zamijeniti 400,00 m² dotrajalih pješačkih površina. Projektom je obuhvaćeno uređenje dijela pješačkih staza, a nakon provedbe projekta nastavit će se uređenje preostalog dijela staza na groblju u Rokovcima. Provedbom projekta smanjio bi se trošak održavanja i popravka pješačkih staza, odnosno ulaganja u dotrajalu komunalnu infrastrukturu. Sredstva za predmetni projekt sufinancirana su iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Općina je projektom zatražila sufinanciranje u iznosu od 148.790,00 kn.

Upravni odbor LAG „Bosutski niz“ s danom 15. lipnja 2021. donio je odluku kojom je spomenuti projekt Općine Andrijaševci odabran za dodjelu potpore u navedenom iznosu.

Postupak dodjele potpore Korisniku–Općini Andrijaševci provodi Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00