Zadnje vijesti

Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

 

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: www.andrijasevci.hr

ISTAKNUTE FOTOGRAFIJE

Projekt: „BUDI AKTIVNA“

eu amblem

Projekt je u potpunosti financiran iz sredstava Europske unije, Europski socijalni fond

 

www.strukturnifondovi.hr

www.esf.hr

Vremenska prognoza

porezPOREZ NA NEKRETNINE – OBAVIJEST I JAVNI POZIV

Temeljem članka 20. stavak 2. Zakona o lokalnim porezima („Narodne novine“ broj 115/16), koji je stupio na snagu 01. siječnja 2017. godine, sve jedinice lokalne samouprave pa tako i Općina Andrijaševci, dužne su uvesti i naplaćivati porez na nekretnine te su do 15.12.2017. godine dužne ustrojiti evidenciju nekretnina na svom području.
Od 01.01.2018. godine uvodi se porez na nekretnine te se ukida komunalna naknada.
Budući će od 17. srpnja 2017. godine predstavnici Općine Andrijaševci započeti s terenskim očevidom svih nekretnina koje se nalaze na području općine Andrijaševci kako bi prikupili potrebne podatke za evidenciju nekretnina te obračun poreza na nekretnine, molimo sve stanovnike općine Andrijaševci kao i ostale osobe koji posjeduju nekretnine na području Općine Andrijaševci da pripreme koliko je moguće više podatka o svojim nekretninama (godina izgradnje i/ili rekonstrukcije, broj k.č.br. i slično) kao i podatke kao vlasnicima, suvlasnicima ili korisnicima (nesamostalnim) posjednicima predmetnih nekretnina.

Međutim, ukoliko predstavnici Općine prilikom obavljanja očevida ne budu zatekli vlasnike ili korisnike nekretnina, iste se moli najkasnije do 31. listopada 2017.g. dostave podatke o poreznim obveznicima i nekretnini na dolje priloženim obrascima osobno ili putem pošte na adresu Općina Andrijaševci, Vinkovačka 6, 32271 Rokovci ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ovim putem Vam se unaprijed zahvaljujemo na suradnji.
OPĆINA ANDRIJAŠEVCI

Obavijest i javni poziv u cijelosti možete pogledati u prilogu ove obavijesti.

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00